> СЧЕТЧИКИ и КАТАЛОГИ: Рейтинг@Mail.ru Palantir Рейтинг Ролевых Ресурсов Лучшие AD&D и RPG ресурсы Рунета Дополнительно:

Мир Магии. Школа Магии Земноморья

Объявление

Игра открыта!
Добро пожаловать на ролевую игру "Школа Земноморья"
Время и погода:
Летняя ночь. Довольно светло, дует легкий ветер с моря.

Гостям:
Регистрируемся!
Объявления админов:

ПРОШУ ЗАПОЛНИТЬ ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ ГРАФЫ В ВАШИХ ПРОФИЛЯХ (входите в профиль и там есть пункт Остальное). Регистрируемся, пишем анкеты, рекламим ролу! Начнем играть, когда будет людей пять.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Мир Магии. Школа Магии Земноморья » Реклама » використання QR

використання QR

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Привіт, друзі! Які банки пропонують найкращі тарифи для використання QR-технологій в моєму бізнесі?

0

2

Привіт, всім! Я бажаю поділитися своїм досвідом з використання послуг ПриватБанку. Я власник маленького кав'ярні і з часом зрозумів, наскільки важливо мати надійного партнера для фінансових операцій. ПриватБанк став таким партнером для мене завдяки їхній системі еквайрингу для бізнесу. Якось, під час святкування нашого дня народження, ми вирішили приймати оплату за каву та солодощі за допомогою QR-кодів для торговців https://privatbank.ua/business/ekvajring-qr Це було неймовірно зручно для наших клієнтів, і вони оцінили такий спосіб оплати. ПриватБанк дійсно розуміє потреби малого бізнесу та робить фінансові операції ефективними та зручними. Я вдячний їм за це і рекомендую всім, хто потребує фінансових послуг, звертатися до ПриватБанку.

0

Вы здесь » Мир Магии. Школа Магии Земноморья » Реклама » використання QR